Συμμετοχή της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή της Ελλάδας στην ετήσια συνάντηση του Δικτύου “Europe DIRECT”, που διοργάνωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσε την ετήσια συνάντηση του Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe DIRECT. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Ενημέρωσης Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα στις 29-30 Μαρτίου 2012.

Κατά την έναρξη της διήμερης συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, των Κέντρων Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης και της Ομάδας Ευρώπη (TEAM EUROPE), χαιρετισμό απηύθυναν οι επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης και Λεωνίδας Αντωνακόπουλος αντίστοιχα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Βοηθός Συνήγορος του Καταναλωτή και εκτελούσα χρέη Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή της Ελλάδας, κ. Βασιλική Μπώλου η οποία παρουσίασε τη δράση του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή καθώς και την παρουσία του θεσμού στην Ελλάδα.